Με επιτυχία διοργανώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου 2015 ο ετήσιος χορός του Μ.Ε.Γ.Σ.Ν. Κοπανού «Η ΜΙΕΖΑ».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη βράβευση των παιδιών του συλλόγου, που διακρίθηκαν για τις σχολικές και αθλητικές επιδόσεις τους. Οι βραβευθέντες ήταν, Καραγιάννη Βασιλική, Καντσάκη Σοφία, Καντσάδης  Γιώργος, Χουρμούζη Ελευθερία, Βαρβέρη  Ελένη, Κωστελίδου Ευμορφία, Μάρκου Ντίνα, Σιδηροπούλου Εύα, Βουδουροπούλου Όλγα, Δημητριάδου Νένα, και Λογγινίδη Γρηγόρη, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση των τριών χορευτικών τμημάτων του συλλόγου, τα οποία και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τους ο περιφερειακός σύμβουλος Θ. Τελληγιαννίδης, οι  δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Νάουσας Θ. Μπαλτατζίδου,  Θ. Γαϊτανίδης, Π. Αδαμίδης, Σ. Αραμπατζή και η Δ. Λαζαρίδου, το μέλος του τοπικού συμβουλίου Κοπανού Σ. Μπαλτατζίδης, η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λευκαδίων Φ. Τομπουλίδου και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Νάουσας Ν. Παλαμούτης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων, όπως από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, τη νεοσύστατη Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας, τον πολιτιστικό Σύλλογο Λευκαδίων «ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ», τον σύλλογο Ποντίων Γιαννιτσών, την Εύξεινο Λέσχη Μαρίνας «Η ΡΩΜΑΝΙΑ», τον σύλλογο Ποντίων Ζερβοχωρίου «ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΝΙΑΤΑ», τον Αθλητικό Σύλλογο «ΓΑΣ Κοπανού», τον Αθλητικό Σύλλογο  ΤΑΕ - ΚWOΝ – DO «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» και τον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας.

MIEZA.XOROS.P21500532

 

Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι καλλιτέχνες: Κώστας Θεοδοσιάδης, Θεόδωρος Κωτίδης, Κούλης Τριανταφυλλίδης, Αλέξης Ζουντουρίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιάννης Παναγιωτίδης και Δημήτρης Φουντουκίδης.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου με ανακοίνωσή τους «απευθύνει ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά  των τμημάτων τόσο για την άψογη εμφάνισή τους όσο και για το γενικότερο ήθος τους, για το οποίο μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους. Ταυτόχρονα θερμές ευχαριστίες αξίζουν και ο χοροδιδάσκαλός μας κ. Γ. Κασαμπαλίδη, που μαζί με τον λυράρη μας Κ. Κακουλίδη έδειξαν στην πράξη το επίπεδο της δουλειάς που επιτελούν στον σύλλογο. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει δικαιωματικά στους γονείς, στους φίλους και στα μέλη του συλλόγου, τα οποία, έμπρακτα, μας στήριξαν και σε αυτήν την εκδήλωση μας».