Τον ετήσιο χορό της με το σύνθημα «Αψιμον σην Ρωμανίαν», διοργανώνει η Ποντιακή Ένωση Στουτγάρδης και Περιχώρων «Η Ρωμανία», το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2024 με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και τη Γερμανία, και με ανακοίνωσή της προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρευρεθούν σε μία ποντιακή βραδιά με άρωμα της αλησμόνητης πατρίδας του Ευξείνου Πόντου.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες, Κυριάκος Τριανταφυλλίδης στο τραγούδι, Χρήστος Καλιοντζίδης στη λύρα και στο τραγούδι, Δημήτρης Παπαδόπουλος στη λύρα και στο αγγείο, Νικόλας Σιδηρόπουλος στο λαούτο, Ιωάννης Καμπάς στο αγγείο, Χρήστος Ασλανίδης στο νταούλι και Κωνσταντίνος Πετρίδης στο νταούλι.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης, Πρώτη Ύλη και Rozeband.

Μαζί τους και τα παιδιά του συλλόγου, Παύλος Ιντζές τραγούδι, Παύλος Μαυρίδης κλαρίνο, Γιάννης Κοσκερίδης νταούλι, Παναγιώτης Κοσκερίδης λύρα, Χρήστος Ανδρονικίδης νταούλι και Βαλάντης Μοσκοφίδης αγγείο.

Ο ετήσιος χορός της Ποντιακής Ένωσης Στουτγάρδης και Περιχώρων «Η Ρωμανία» θα γίνει στην αίθουσα Kursaal Bad – Cannstatt, Koningsplatz 1, 70372, Stutggart.

Τιμή εισόδου 13 ευρώ (τα παιδιά έως 12 ετών δωρεάν).

Ώρα έναρξης 19.00

Με ανακοίνωσή της η Ποντιακή Ένωση Στουτγάρδης και Περιχώρων «Η Ρωμανία», προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγο, να παρευρεθούν σε «ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα μαζί με τα ταλαντούχα παιδιά του συλλόγου μέχρι τις 02.00 το πρωί.

Για την βράδια δεν θα υπάρξει κρατήσεις για τραπέζια.

Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη βραδιά».