Με ομιλητή τον Βλάση Αγτζίδη Δρ. Νεότερης Ιστορίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συγγραφέα και θέμα «Η Μικρασιατική Καταστροφή και το Ποντιακό ζήτημα», θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή διάλεξη του «Λαϊκού Πανεπιστημίου» της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022.

Οι διαδικτυακές διαλέξεις του «Λαϊκού Πανεπιστημίου» εντάσσονται στη θεματική ενότητα «1922 - 2022, 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή. Ιστορική αποτίμηση, εθνικός αναστοχασμός», της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Λυσαρίδης και η γενική γραμματέας Ανατολή Μεντεσίδου, αναφέρεται:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την 34η διαδικτυακή διάλεξη του κύκλου των διαλέξεων του «Λαϊκού Πανεπιστημίου», για τη φετινή περίοδο (Οκτώβριος 2021 - Ιούνιος 2022), που αφιερώνεται στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την εθνική τραγωδία της Mικρασιατικής Καταστροφής, την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ώρα 8 μ.μ. με θέμα «Η Μικρασιατική Καταστροφή και το Ποντιακό ζήτημα» και ομιλητή τον κ. Βλάση Αγτζίδη, Δρα Ιστορίας, συγγραφέα.

Την διάλεξη μπορείτε να παρακολουθήσετε κάνοντας «κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο (link)

https://youtu.be/erZIICM0w_s