Με τη εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και την επανεκλογή του Ηλία Μαυρίδη, στη θέση του προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντίσελντορφ, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκλογοαπαλογιστικής συνέλευσης, την εκλογή μελών νέου διοικητικού συμβουλίου και της συγκρότησής του σε σώμα.

Να σημειώσουμε ότι ο Ηλίας Μαυρίδης, διετέλεσε πρόεδρος και στην Ομοσπονδία Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων Ευρώπης (Ο.Σ.Ε.Π.Ε.)

Οι εργασίες της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντίσελντορφ και περιχώρων «Ο ΞΕΝΙΤΕΑΣ», έγιναν την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Ηλίας Τρ. Μαυρίδης και η γενική γραμματέας Κλεοπάρτα Δ. Στεφανίδου, «ο Σύλλογος Ποντίων Ντίσελντορφ και περιχώρων «Ο ΞΕΝΙΤΕΑΣ», πιστός στις δημοκρατικές αρχές και πατροπαράδοτες αξίες των προγόνων μας συνεχίζει την διαδρομή του με αισιοδοξία και προσδοκία με την δυναμική παρουσία του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας της από 22.01.2023 Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης (ΕΑΓΣ) βάση του ισχύοντος καταστατικού προέκυψε η εξής σύνθεση:

Διοικητικό Συβούλιο

Πρόεδρος Ηλίας Τρ. Μαυρίδης. Αντιπρόεδρος Ηλίας Δημητριάδης. Γενική Γραμματέας Κλεοπάτρα Στεφανίδου. Β. Γραμματέας Μαρία Μανδίκου. Ταμίας Μαρία Παπαδοπούλου. Υπεύθυνος Πολιτισμού – Δημοσίων Σχέσεων Γεσθημανή Καλπακίδου. Υπεύθυνη Νεολαίας – Καλλιτεχνικού Αναστασία Τσολακίδου.

Ελεγκτική Επιτροπή

Νικόλ Καλπακίδου, Ιωάννης Ευσταθιάδης, Βασίλειος Δημητριάδης.

Συντονιστική Επιτροή Νεολαίας Σ.Ε.Π.Ν.

Συμεών Βασιλειάδης, Μαρία Ακριβού, Αλεξάνδρα Ζαπουνίδου.

Σύνεδροι Ε.Α.Γ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Π.Ε.

Ηλίας Τρ. Μαυρίδης, Βασίλειος Δημητριάδης, Αλεξάνδρα Ζαπουνίδου, Ιωάννης Πανταζίδης.

Ευχόμαστε στη νέα Διοίκηση καλή συνεργασία μεταξύ τους και μεταξύ των μελών του συλλόγου και ελπίζουμε σεμια δυναμική συμμετοχή όλων ώστε γι’ αυτό το ιδανικό που πρεσβεύουμε ότι αγαπάμε να αγωνιστούμε να το διαδώσουμε! Την διατήρηση και διάσωση της παράδοσης και του πολιτισμού μας! 40 Χρόνια Σύλλογος Ελλήνων Ποντίων Ντύσσελντορφ Ο ΞΕΝΙΤΕΑΣ».