Τακτική Γενική Συνέλευση και Εκλογές αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα», στις 9 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Σωματείου στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Ολυμπίου Γεωργάκη 4, στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή του Βαρδαρίου.

Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα», την οποία εκ μέρους του υπογράφουν ο πρόεδρος δρ. Θεοδόσιος Κυριακίδης και γενικός γραμματέας Δημήτριος Μουζενίδης, αναφέρεται:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΩΤΑ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη καλεί όλα τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12.00 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Σωματείου στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Ολυμπίου Γεωργάκη 4.

Με θέματα:

1.Εκλογή Προέδρου, Γραμματέα και Εφορευτικής Επιτροπής της Γενικής Συνέλευσης.

2.Λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

3.Έκθεση ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4.Έγκριση, λογοδοσίας και απαλλαγή ευθύνης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

5.Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας των μελών του Σωματείου, επειδή θεωρείται ότι δεν θα υπάρξει απαρτία την πρώτη Κυριακή, οριστικά οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 9 Οκτωβρίου 2022 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Σωματείου στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Ολυμπίου Γεωργάκη 4, την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο παρακαλούνται να υποβάλλουν σχετική έγγραφη αίτηση ή τηλεφωνικώς ή email στο Διοικητικό Συμβούλιο και στo τηλ. 6936005602 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Παρασκευή 30-09-2022 προκειμένου να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο που θα τυπωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν τα μέλη που θα τακτοποιηθούν ταμειακώς μέχρι την ώρα έναρξης της Γενικής Συνέλευσης.