Σε τακτική γενική συνέλευση καλεί τα μέλη του, ο σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στις 10 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου (Όθωνος 12, Σταυρούπολη).

Σύμφωνα με πρόσκληση που υπογράφουν ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και ο γενικός γραμματέας Χαρίλαος Πεκρίδης, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, είναι:

Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.

Οικονομικός απολογισμός απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.

Έκθεση εξελεγκτικής. Ερωτήσεις – τοποθετήσεις – παρεμβάσεις.

Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού.

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί με τα ίδια θέματα στον ίδιο χώρο την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 στις 10 το πρωί, οπότε βάσει του άρθρου 14 ($β) του καταστατικού «η παρουσία οσωνδήποτε μελών από τα ταμειακώς εντάξει, θεωρείται απαρτία».

Δικαίωμα συμμετοχής στη γενική συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 7 του καταστατικού, έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου, τα οποία θα είναι ταμειακώς τακτοποιημένα μέχρι την έναρξη της διαδικασίας.

Υποψηφιότητες για το διοικητικό συμβούλιο και την εξελεγκτική επιτροπή θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 και ώρα 20.00 στα γραφεία του συλλόγου, σε κοινή δήλωση, με την υπογραφή του ίδιου του υποψηφίου.

Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσεις έως τις 18.00