Ο Φώτιος Φανιάδης, επανεξελέγη νέος πρόεδρος στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 και τη συγκρότηση σε σώμα του προεδρείου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ιστορικού σωματείου, την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 τελέστηκαν με απόλυτη επιτυχία, οι αρχαιρεσίες της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας – Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών και αφού συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, έγινε και η κατανομή των παρακάτω αξιωμάτων.

Διοικητικό Συμβούλιο:

EFXINOS.LESXH.NAOYSAS.SYMBOYLIO.9.1.2022

Πρόεδρος: Φανιάδης Φώτιος. Γενική Γραμματέας και Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων: Αθανασίου Γεωργία (Τζωρτζίνα). Αντιπρόεδρος Α’: Φειδάντσης Γεώργιος. Αντιπρόεδρος Β’ και Έφορος Βιβλιοθήκης: Ζαχαριάδης Σταύρος. Ταμίας: Ιωαννίδης Δημήτριος. Μέλος και Έφορος Ιματιοθήκης: Αλατσίδου Ειρήνη (Ρένα). Μέλος και Έφορος Εκπαιδευτικών Τμημάτων: Σιδηρόπουλος Ιωάννης.

Αναπληρωματικά μέλη: Τεληγιαννίδης Θεόφιλος. Κασαπίδης Γεώργιος. Ταχυδρομίδης Ελευθέριος. Τεληγιαννίδης Θεόφιλος (Φίλης).

Ελεγκτική Επιτροπή: Παπαδοπούλου Γεωργία. Σπυριδοπούλου Συμέλα. Ηλιάδης Γεώργιος.

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συνεχίζοντας την πρακτική των προηγούμενων ετών αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των μελών του, παραμένει ανοικτό στην τοπική κοινωνία καλωσορίζοντας τη συνδρομή οποιουδήποτε ασπάζεται τους σκοπούς του Σωματείου και επιθυμεί να συνεισφέρει στην από κοινού επίτευξη των στόχων του.