Σεμινάριο με θέμα: «Ποντιακός Xορός: Πρότυπα Βιωματικής Συνέχειας» με εισηγητές τον Κυριάκο Ιωσηφίδη και τον Παντελή Καραλευθέρη, διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Νίκαιας - Κορυδαλλού (Ε.Π.Ν.Κ.) υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδος και Νήσων (ΣΠΟΣ) της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 από τις 20:30 έως τις 22:30 στην κεντρική αίθουσα της Ε.Π.Ν.Κ. «Γεώργιος Σακκάς», Κιλικίας 51 Νίκαια.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την μη εξάπλωση της COVID-19, δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνω των 18 ετών εφόσον έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό τους ή όσοι έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Για τα άτομα κάτω των 18 ετών η συμμετοχή τους γίνεται με επίδειξη αρνητικού SELF-TEST.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι συμμετέχοντες πρέπει ΑΥΣΤΗΡΑ να δηλώσουν την συμμετοχή τους είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε τηλεφωνικά στα: 2104912045, 6907042401 Θοδωρής Μακρίδης.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Τέλος κατά την διάρκεια θα τηρηθούν ΑΥΣΤΗΡΑ όλοι οι κανόνες και τα πρωτόκολλα που ορίζει το αρμόδιο Υπουργείο σχετικά με την μη εξάπλωση της COVID-19.