Ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ», για πολλοστή φορά κάνει πράξη την έννοια της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου 2021, πρόσφερε κουβέρτες και μαξιλάρια στην Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας «η Μεγαλόνησος», για τους σεισμοπαθείς του Δήμου Μίνωα - Πεδιάδος στην Κρήτη.

AGIA.BARBARA.ALYLEGGYH.10.10.2021 2

Συγκέντρωσε τρόφιμα και διάφορα προϊόντα στη μνήμη του Νικόλα Πολυχρονίδη, για τη δράση του «Οι γειτονιές τραγουδάνε ακόμη», που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει λόγω αιφνίδιου θανάτου.

AGIA.BARBARA.ALYLEGGYH.10.10.2021 1

Ο Νικόλας (μέλος  του Συλλόγου) ήταν ένα παιδί της αγάπης, της προσφοράς  και στήριζε τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Το έργο του θα καθιερωθεί ως θεσμός και θα συνεχιστεί και από το Σύλλογο.

AGIA.BARBARA.ALYLEGGYH.ENEKA.ZENEKA.10.10.2021 6

Πολυπληθής ομάδα του Συλλόγου, παρακολούθησε την Θεατρική Παράσταση «Ένεκα Ζένεκα» (με τους Αλ. Παρχαρίδη, Τ.  Βαμβακίδη), που φιλοξένησε η Ένωση Ποντίων Νίκαιας – Κορυδαλλού, στο πλαίσιο αμοιβαίας εκτίμησης και συνεργασίας.

AGIA.BARBARA.ALYLEGGYH.10.10.2021 4

«Ο ΦΑΡΟΣ», δεν είναι απλά ένας χώρος όπου διδάσκεται μόνο χορός. Είναι Σύλλογος που προβάλλει τις αξίες, τα ιδανικά, προάγει τον πολιτισμό και με τις δράσεις του δίνει «ανάσα ζωής» στα μέλη και στους φίλους του.

AGIA.BARBARA.ALYLEGGYH.10.10.2021 5

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

H Πρόεδρος Σοφία Σαββίδου