Ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης, επανεξελέγη πρόεδρος στο νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Ποντίων νομού Εύβοιας «Οι Κομνηνοί», από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου και τη συγκρότηση σε σώμα που έγινε την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του του συλλόγου Ποντίων νομού Εύβοιας «Οι Κομνηνοί», την Παρασκευή 8/10/21 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του συλλόγου μας κατόπιν των αποτελεσμάτων των εκλογών στις 3 Οκτωβρίου.

Το κάλεσμα για τις αρχαιρεσίες έγινε από τον πρώτο σε ψήφους σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Καραγιάννη και με ομόφωνες αποφάσεις τις θέσεις του νέου συμβουλίου κατέλαβαν οι:

SYLLOGS.PONTION.EYBOIAS.KOMNHNOI.GENOKTONIA 2

1.Πρόεδρος - Κωνσταντίνος Καραγιάννης. 2.Αντιπρόεδρος - Μαρία Τόγκου. 3.Γενικός Γραμματέας - Κωνσταντίνα Σιμήτη. 4.Ταμίας - Αγγελική Μερτζανίδου. 5.Αν.Ταμίας - Αλέξανδρος Κάλφας. 6.Μέλος - Αρετή Ρήγα. 7.Μέλος - Ελένη Παπαδοπούλου. 8.Μέλος - Αλέξης Σαματίδης. 9. Μέλος - Δήμητρα Θεοδωρίδη.

Με το πέρας της διαδικασίας ο Πρόεδρος κ. Καραγιάννης ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ για την έως σήμερα αδιάλειπτη και ακούραστη παρουσία τους ενώ τόνισε πως για τον ίδιο η τρίτη συνεχόμενη θητεία στα ηνία του συλλόγου οφείλει να συνοδευτεί από σκληρή δουλειά, μιας και αυτή είναι η μόνη οδός ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης που οι «Κομνηνοί» δείχνουν στο πρόσωπό του.