Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» και παρόλες τις άσχημες καιρινές συνθήκες δεκάδες πολίτες, μέλη και φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν και έδωσαν αίμα, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

AKRITES.STABROYPOLHS.AIMODOSIA.10.10.2021 7

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος και ο γενικός γραμματέας Χρήστος Χαριστές, «παρόλη την κακοκαιρία και την ασταμάτητη βροχή οι φίλοι αιμοδότες έδωσαν σημαντικό παρών στην 62η Εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης "ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ" που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, από τις 09:00 μέχρι τις 13:00, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο "ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ", στο κτήριο Α εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Δήμου Παύλου Μελά.

AKRITES.STABROYPOLHS.AIMODOSIA.10.10.2021 9

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε ομαλά και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και ασφάλειας. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 36 φιάλες αίμα.

Ευχαριστούμε τους φίλους αιμοδότες που συμμετείχαν στην 62η Αιμοδοσία του συλλόγου μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου "ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ", για την άψογη συνεργασία.

AKRITES.STABROYPOLHS.AIMODOSIA.10.10.2021 11

Το αίμα είναι το βασικό συστατικό της ζωής και ένα αναντικατάστατο θεραπευτικό μέσο. Δέκα λεπτά είναι αρκετά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αιμοδοσίας. Δέκα λεπτά για αυτό το πολύτιμο αγαθό που μόνο ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρει.

AKRITES.STABROYPOLHS.AIMODOSIA.10.10.2021 16

Στους Ακρίτες 30 και πλέον χρόνια προσφέρουμε το δώρο της ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη κάνοντας την αλληλεγγύη πράξη».