Συναυλία με «Μουσικές Μνήμες Ανατολής», διοργανώνεται στην πόλη της Νάουσας το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, με το συγκρότημα «Λεφτοκάρυα», που το αποτελούν νέες και νέοι μουσικοί, που ασχολούνται με την παραδοσιακή μουσική κυρίως των Ελλήνων της Μικρασίας και του Πόντου.

Συγκεκριμένα, η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης» διοργανώνει τη συναυλία «Μουσικές μνήμες Ανατολής» το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9:00 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Η συναυλία πραγματοποιείται ως ένα έμπρακτο ευχαριστώ στους συνανθρώπους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Λέσχης για συγκέντρωση ειδών για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα «Λεφτοκάρυα» αποτελούμενα από τους Νατάσα Τσακηρίδου (Τραγούδι), Γιάννης Τσανασίδης (Ποντιακή λύρα), Ιάκωβος Μωυσιάδης (Πολίτικο λαούτο), καθώς και οι Μαριάμ Σεπιτάνου (Τραγούδι), Γιώργος Ασβεστάς (Ούτι), Άννα Κοτσιμανή (Λαούτο), Θωμάς Μπούκτσης (Βιολί), Αλέξανδρος Φειδάντσης (Μπουζούκι).

Είσοδος ελεύθερη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς της νόσου COVID-19.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή στον χώρο της εκδήλωσης.

Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (rapid test) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test), σε περίπτωση ανηλίκων θεατών.

Η μέγιστη χωρητικότητα του χώρου ορίζεται στους 750 θεατές, με ποσοστό πληρότητας 75%.

Στο χώρο θα υπάρχει ταξιθεσία για την άμεση εξυπηρέτηση των θεατών. 

Η εκδήλωση γίνεται με την αρωγή του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας.