Διαδικτυακή ομιλία με εισηγητή τον Επίκουρο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αντώνη Κλάψη με θέμα «Το τέλος της Μεγάλης Ιδέας: η Μικρασιατική εκστρατεία και η καταστροφή», διοργανώνει η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης, ανοίγοντας το νέο κύκλο των δράσεών της.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Λυσαρίδης και η γενική γραμματέας Ανατολή Μεντεσίδου.

Ο κύκλος των δράσεων του Σωματείου μας, για την περίοδο Σεπτέμβριος 2021 - Μάιος 2022, διαδικτυακών ή/και με φυσική παρουσία σας (κατά τους όρους και κανόνες που επιβάλλουν οι εκάστοτε κρατούσες υγειονομικές συνθήκες), αρχίζει την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 8 μ.μ., με διαδικτυακή διάλεξη αφιερωμένη στην επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού (14η Σεπτεμβρίου κάθε έτους).

Ομιλητής θα είναι ο κύριος Αντώνιος Κλάψης, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων) και θέμα της ομιλίας του «Το τέλος της Μεγάλης Ιδέας: η Μικρασιατική εκστρατεία και η καταστροφή».

Τη διάλεξη μπορείτε να παρακολουθήσετε κάνοντας «κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο (link)

https://youtu.be/i2JMWAnpNh8