Τα συγχαρητήρια προς το Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, εκφράζει ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, για τις διαδικτυακές δράσεις που πραγματοποιεί, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΠΟΣ Θεσσαλονίκης της ΠΟΕ, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Παύλος Γαλεγαλίδης και η γενική γραμματέας Στέλλα Γεωργιάδου.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Νομού Θεσσαλονίκης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζει τα ειλικρινή του συγχαρητήρια προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών & Σπουδαστών Θεσσαλονίκης για την εξαιρετική πρωτοβουλία της διοργάνωσης σειράς διαδικτυακών δράσεων, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

Σε μια εποχή που ο περιορισμός της κοινωνικότητάς μας κρίνεται αναγκαίος για την ανάσχεση της πανδημίας, με συνέπεια όμως να απειλείται η συνοχή των συλλόγων από αυτή την μακρά περίοδο αποχής από κάθε κοινωνική εκδήλωση, η πρωτοβουλία αυτή δίνει στους συμπολίτες μας ταυτόχρονα με την ευκαιρία της μάθησης και την ευκαιρία διατήρησης της κοινωνικής τους εγγύτητας.

Προσδοκούμε κι ελπίζουμε και σε άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες».