Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους, το σωματείο Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα, το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιουαναρίου 2022, στα ιδιόκτητα γραφεία, στην αίθουσα εκδηλώσεων, στην οδό Γεωργάκη Ολυμπίου 4, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, υπογράφουν ο πρόεδρος Δρ. Θεοδόσιος Κυριακίδης και ο γενικός γραμματέας Αριστείδης Ιορδανίδης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα έχει την τιμή και την χαρά να σας καλέσει στην καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή στις 12:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σωματείου, Γεωργάκη Ολυμπίου 4.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

12.00. Ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

12.10. Ενημέρωση - απολογισμός των δραστηριοτήτων του Σωματείου για την τριετία 2019-2022 και προγραμματισμός στόχων για το νέο έτος από τον πρόεδρο κ. Κυριακίδη Θεοδόσιο.

12.20. Παραδοσιακά τραγούδια από το «Μουσικό Εργαστήρι» του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, με την επιμέλεια του Γιώργου Πουλαντσακλή.

12.40. Δεξίωση με καφέ, αναψυκτικά και παραδοσιακά εδέσματα του Πόντου.