Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του συλλόγου, με βράβευση επιτυχόντων εισακτέων παιδιών της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας – Κορυδαλλού, αλλά και με ποντιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και θεατρικό δρώμενο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην αίθουσα Γεώργιος Σακκάς στη Νίκαια.

Με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιου της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας – Κορυδαλλού, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης στην καθιερωμένη κοπή της πατροπαράδοσης πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, και ώρα 18.00 στην αίθουσα Γεώργιος Σακκάς της Ένωσης (Κιλικίας 51, Νίκαια).

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ποντιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, θεατρικό δρώμενο «Κοτσαμάνια», χαιρετισμούς επισήμων, κοπή βασιλόπιτας και βράβευση επιτυχόντων εισακτέων στα ανώτατα ή ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Σχετικά με την βράβευση των παιδιών που εισήχθησαν στις ανώτατες ή ανώτερες σχολές θα πρέπει να ενημερωθεί σχετικά η γραμματεία της Ένωσης μέχρι την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023.