Τον ετήσιο κύκλο εκδηλώσεων για τα 90χρονα της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, εγκαινιάζει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, και το διοικητικό συμβούλιο, αρχίζει τις δράσεις με δύο σημαντικές ομιλίες για τους ιδρυτές και πρωτεργάτες της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης και για την εμπειρία των Ελλήνων του Πόντου στον τομέα της σωματειακής οργάνωσης, πριν και μετά το 1922.

Ταυτόχρονα στην εκδήλωση θα γίνει απονομή τιμής στους προέδρους, Κυρίους, Γεώργιο Παρχαρίδη, Κωνσταντίνο Γαβρίδη, Κωνσταντίνο Αποστολίδη, Παναγιώτη Ακριτίδη, Ιωάννη Αποστολίδη, όπως επίσης και απονομή τιμής στον Χαράλαμπο Κωτίδη, παλαιότερο εν ενεργεία μέλος της Ευξείνου Λέσχης (έτος εγγραφής 1949) και θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας.

Αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Γιώργος Λυσαρίδης και η γενική γραμματέας Ανατολή Μεντεσίδου.

Αγαπητά μέλη. Φίλες και Φίλοι της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την εκδήλωση με την οποία εγκαινιάζεται ο ετήσιος κύκλος εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου μας, που θα γίνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στις 11.30 π.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ευξείνου Λέσχης (Λεωφ. Νίκης 13, 2ος όροφος) κατά το παρακάτω πρόγραμμα.

Χαιρετισμός του Προέδρου κ. Γιώργου Λυσαρίδη.

Ομιλίες:

α). «Η εμπειρία των Ελλήνων του Πόντου στον τομέα της σωματειακής οργάνωσης, πριν και μετά το 1922», ομιλητής ο κ. Κυριάκος Χατζηκυριακίδης, Επίκ. Καθηγητής Έδρας Ποντιακών Σπουδών Α.Π.Θ., μέλος του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης.

β). «Οι ιδρυτές και πρωτεργάτες της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης», ομιλητής ο κ. Ανέστης Στεφανίδης, Πολιτικός Επιστήμων.

Απονομή τιμής στους Προέδρους, Κυρίους, Γεώργιο Παρχαρίδη, Κωνσταντίνο Γαβρίδη, Κωνσταντίνο Αποστολίδη, Παναγιώτη Ακριτίδη, Ιωάννη Αποστολίδη.

Απονομή τιμής στον κ. Χαράλαμπο Κωτίδη, παλαιότερο εν ενεργεία μέλος της Ευξείνου Λέσχης (έτος εγγραφής 1949).

Κοπή βασιλόπιτας.

Παράκληση - σύσταση για χρήση μάσκας κατά την είσοδο και παραμονή στο χώρο.