Νέος πρόεδρος στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, εξελέγη ο Χαράλαμπος Καπουρτίδης, μετά την Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και τις εκλογές που ακολούθησαν, ενώ έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου, παρουσία μελών του συλλόγου και εκπροσώπων των τοπικών αρχών την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 στις 11 το πρωί στο Πνευματικό Πολιτιστικό   Κέντρο της Λέσχης (Λ. Πορφύρα 1, Βέροια).

EFXINOS.LESXH.BEROIAS.SYNELEFSI.15.1.2023 3

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Βέροιας, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Νικόλαος Τουμπουλίδης και η γενική γραμματέας Ευαγγελία Τογκουσίδου, το πρόγραμμα της συνέλευσης ξεκίνησε στις 11.00 με τον αγιασμό από τον π. Ναθαναήλ και την κοπή βασιλόπιττας για το έτος 2023.

EFXINOS.LESXH.BEROIAS.SYNELEFSI.15.1.2023 4

Τυχερή που έτυχε το φλουρί ήταν η πρώην αντιπρόεδρος της λέσχης κ. Χατζίδη Κατερίνα.

EFXINOS.LESXH.BEROIAS.SYNELEFSI.15.1.2023 1

Στη συνέχεια το σώμα προχώρησε στην εκλογή προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης, το οποίο αποτελούμενο από τους Βαγγέλη Ιντζεβίδη ως πρόεδρο και Χρυσούλα Βελισσαρίδου ως Γραμματέα, ανέγνωσε τα θέματα ημερήσιας διάταξης.

Ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός της διετίας 2021 - 22 και ο προγραμματισμός έτους 2023 καθώς και ο οικονομικός απολογισμός της διετίας 2021 - 22 και προϋπολογισμός 2023 από τον πρόεδρο της λέσχης κ. Νικόλαο Τουμπουλίδη ενώ ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής κ. Ζευγαρόπουλος Λάζαρος διάβασε τη σχετική έκθεση ελέγχου του ταμείου.

Aκολούθησαν ερωτήσεις – τοποθετήσεις και προτάσεις από τα παρευρισκόμενα μέλη και δόθηκαν οι αναγκαίες απαντήσεις.

Κλείνοντας ο πρόεδρος εξέφρασε την ευχή του για υγεία και πρόοδο σε όλο τον κόσμο και κάλεσε όλα τα μέλη για μεγαλύτερη συμμετοχή στην καθημερινότητα του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε στην πρόοδο της λέσχης για να είμαστε συνοδοιπόροι στο χρέος, στη μνήμη, στη δικαίωση.

EFXINOS.LESXH.BEROIAS.SYNELEFSI.15.1.2023 2

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γρηγοριάδης Καλλίστρατος, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Ασλανίδης Λάζαρος, το μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Ζευγαρόπουλος Λάζαρος, ο πρόεδρος του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Κουμπουλίδης Λάζαρος, οι πρώην πρόεδροι της λέσχης κ. Σαρημιχαηλίδης Παύλος και κ. Καπουρτίδης Χαράλαμπος.

Αμέσως μετά ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων για το ΔΣ και την ΕΕ και αφού αναδείχθηκε η εφορευτική επιτροπή ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων στη διοίκηση του συλλόγου.

Πρόεδρος στο νέο διοικητικό συμβούλιο ο Χαράλαμπος Καπουρτίδης

CHARALAMPOS.KAPOURTDIDIS.KONTINO.IMG 6102

Στις εκλογές που ακολούθησαν, εξελέγη νέο διοικητικό συμβούλιο η σύνθεση του οποίου είναι η ακόλουθη:

1.Πρόεδρος, Καπουρτίδης Χαράλαμπος του Κωνσταντίνου.

2.Α’ Αντιπρόεδρος, Τουμπουλίδης Νικόλαος του Κωνσταντίνου.

3.Β’ Αντιπρόεδρος, Φωτιάδης Φιλοκτήμων του Γεωργίου.

4.Γενική Γραμματέας, Τογκουσίδου Ευαγγελία του Αθανασίου.

5.Ταμίας, Χαραλαμπίδης Νικόλαος του Αντωνίου.

6.Εφορος Δημοσίων Σχέσεων, Χατζηκυριακίδης Γεώργιος του Δαμιανού.

7. Εφ. Κ-Α Περιουσίας, Απλακίδης Ηλίας του Χριστόφορου.

8.Εφ. Εκδηλώσεων, Στεργιάδης Τριαντάφυλλος του Φώτιου.

9.Εφ. Τμημάτων, Κοτίδης Ιωάννης του Γεωργίου. 

Στη συνέχεια ενέκριναν την κατανομή των αξιωμάτων της νεολαίας με τη σύνθεση της να έχει ως εξής:

1.Πρόεδρος, Ιντζεβίδης Ευάγγελος.

2.Α’ Αντιπρόεδρος, Παπαδόπουλος Γεώργιος.

3.Β’ Αντιπρόερδρος, Μορφίδης Αθανάσιος.

4.Γενικός Γραμματέας, Χατζηκυριακίδης Γεώργιος.

5.Ταμίας, Ιντζεβίδης Αργύρης.

6.Εφ. Δημ. Σχέσεων, Στολτίδης Παναγιώτης.

7.Εφ. Κ-Α Περιουσίας, Παναγιωτίδου Βάγια.

8.Εφ. Εκδηλώσεων, Ποζιάδης Φώτιος.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, με ανακοίνωσή του, η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο Χαράλαμπο Καπουρτίδη και την γενική γραμματέα Ευαγγελία Τογκουσίδου, αναφέρει:

«Αγαπητά μέλη και συνεργάτες, μικροί και μεγάλοι φίλοι της Ευξείνου Λέσχης Βεροίας (ΕΛΒ), μετά τις χθεσινές εκλογές, αναλαμβάνουμε τη διοίκηση της Λέσχης μας, για τη διετία 2023-24.

Αποχαιρετούμε αλλά δεν αποχωριζόμαστε τον Α΄ Αντιπρόεδρο μας κ. Σπυρίδωνα Θεοδωρίδη, ένα σημαντικό μέλος μας, πραγματικό «πυλώνα» της Λέσχης, που επί 15 συναπτά έτη, υπηρέτησε το σύλλογο ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης καθώς ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει αθόρυβα από τη διοίκηση του συλλόγου και τον κ. Δημήτριο Καρολίδη που βοήθησε τη λέσχη από τη θέση του ταμία. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο σύλλογο και τους ευχόμαστε υγεία και πρόοδο στη ζωή τους.

Η συγκίνηση αλλά και υπερηφάνεια που έχουμε την τιμή και την τύχη να ηγούμεθα ενός σπουδαίου και σημαντικού συλλόγου, με τη δική σας ψήφο, μας γεμίζει με ακλόνητη πεποίθηση ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και θα αγωνιζόμαστε άοκνα για το καλό του συλλόγου μας και όλου του ποντιακού χώρου.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας, μέλη και φίλους και ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη, ατομική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επαγγελματική επιτυχία».