Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Μέριμνα Ποντίων Κυριών διοργάνωσε, την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, στην αίθουσα «Δίας» του ξενοδοχείου «Mediterranean Palace».

MERIMNA.BASILOPITA.11.1.2015.4

Οι κυρίες της Μέριμνας ήταν όλες εκεί, όπως κάθε χρόνο και μετά την κοπή της βασιλόπιτας, στη συνέχεια συμμετείχαν σε ένα γνήσιο παραδοσιακό ποντιακό γλέντι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γιώργος Ορφανός Υπουργός Μακεδονίας -  Θράκης, ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας βουλευτής Α Περιφέρειας Θεσσαλονίκης της ΝΔ, ο Γαβριήλ Αβραμίδης βουλευτής Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, η Αθηνά Αηδονά εκ μέρους του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο Αντώνης Σαουλίδης αντιδήμαρχος Δήμου Νεάπολης Συκεών, η Ευδοκία Μωυσιάδου – Καλαφάτη εκ μέρους του Σταύρου Καλαφάτη βουλευτή Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πρώην βουλευτής και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, η κ. Καρασαββίδου-Λιάπη, η κ. Ασπασία Παπαδάκη εκ μέρους της «ΜΕΒΓΑΛ». Καλή επιτυχία για την εκδήλωση ευχήθηκαν ο Θεοδόσης Μπακογλίδης Δήμαρχος Καλαμαριάς και η Καλυψώ Γούλα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης.