Για τρίτη συνεχή χρονιά ο σύλλογος Ελλήνων Ποντίων Ντίσελντορφ και Περιχώρων «Ο ΞΕΝΗΤΕΑΣ» στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς και δράσης διοργάνωσε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, την ετήσια φιλανθρωπική του δράση στο χώρο της ενορίας του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα Ντίσελντορφ.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου του συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντίσελντορφ και Περιχώρων «Ο ΞΕΝΗΤΕΑΣ» το οποίο υπογράφουν ο πρόεδρος Ηλίας Τ. Μαυρίδης και ο γενικός γραμματέας Παρασκευάς Λαβασάς, «είμαστε στην ευχάριστη θέση να καταθέσουμε οικονομική ενίσχυση του ποσού των 2.000 ευρώ στο Ίδρυμα Kinder – Jugendhospiz Regenbogenland in Dusseldorf.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο δήμαρχος της πόλης του Ντίσελντορφ κ. Tomas Geisel, η εκπρόσωπος του γενικού προξενείου Ντίσελντορφ κ. Ευαγγελία Κωστοπούλου, ο πρόεδρος του Ιδρύματος k. Noberbrt Husson, οι ιερείς της ενορίας μας Αρχιμανδρίτης πατέρας Θεοφάνης Λάππας, ο πατέρας Ιωάννης Ψαράκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Βατάλης, καθώς και εκπρόσωποι αδελφών σωματείων από τη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς συμβάλλοντας στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και όλους όσους στήριξαν οικονομικά με την παρουσία τους την εκδήλωση».