Μια πολύ όμορφη παράσταση, υφασμένη με τα διδακτικά μηνύματα του Αισώπου, του μεγαλύτερου παραμυθά της αρχαιότητας, προσφέρει δωρεάν ο Δήμος Κιλκίς στους μικρούς αλλά και μεγάλους δημότες, το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 20:30, στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.

Πρόκειται για τη θεατρική παραγωγή «Αίσωπος: Ο Μεγάλος Παραμυθάς», την οποία ανεβάζει η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου.

Μια κωμική και πρωτότυπη παράσταση, που έγραψε και σκηνοθέτησε με μεράκι η Κέλλυ Σταμουλάκη, βασισμένη στους αγαπημένους μύθους του Αισώπου, του μεγαλύτερου παιδικού παραμυθά.

Τα διαδραστικά της στοιχεία είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσουν τους θεατές, με τις ξεκαρδιστικές εκπλήξεις και τα διαχρονικά μαθήματα των αυτοτελών ιστοριών του Αισώπου, που συνεχίζουν ανά τους αιώνες να διασκεδάζουν το κοινό όλων των ηλικιών.

Ακολουθούμε τον Αίσωπο και ζωντανεύουμε με έξυπνο και πρωτότυπο τρόπο μερικές από τις μεγαλύτερες ιστορίες που έχουν ειπωθεί ποτέ, όπως «Ο ψεύτης βοσκός», «Η κότα με τα χρυσά αυγά», «Η Αλεπού και το κοράκι», «Ο λαγός και η χελώνα», «Ο τζίτζικας κι ο μέρμηγκας», «Ο λύκος και τ’ αρνάκι», «Η αλεπού και τα τυριά» και άλλα.

Ο «Αίσωπος Ο μεγάλος παραμυθάς», είναι κάτι περισσότερο από μία απλή παράσταση, είναι μια θεατρική εμπειρία, που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, όπως η κριτική σκέψη, η επίλυση προβλημάτων και η δημιουργικότητα.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί, Τάκης Βαμβακίδης, Περικλής Τσαμαντάκης, Πέτρος Γρύλλος, Βίκυ Νοκολάου, Νικολέτα Καζάκη.