Διαδικτυακή εσπερίδα με θέμα «Πόντος: Ματιά στην Αρχαιότητα», με ομιλητές την αρχαιολόγο Δρ. Ελένη Μεντσεσίδου και τον δάσκαλο παραδοσιακών χορών Βασίλη Ασβεστά, πραγματοποιεί ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητές και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν η πρόεδρος Ανθούλα Παλασίδου και η γενική γραμματέας Άννα Σαρηγιαννίδου.

Ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη και τους φίλου του την διεξαγωγή διαδικτυακής εσπερίδας με τίτλο «Πόντος: Ματιά στην Αρχαιότητα», την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 19:00.

Η εσπερίδα θα αποτελείται από δύο ομιλίες, της αρχαιολόγου Δρ. Ελένης Μεντεσίδου, με θέμα «Ήθη και έθιμα στις ελληνικές αποικίες του Ευξείνου Πόντου κατά την αρχαιότητα. Συνέχειες και ασυνέχειες» και του δασκάλου παραδοσιακών χορών κυρίου Βασίλη Ασβεστά, με θέμα «Το παιχνίδι ως διαχρονικό πολιτιστικό στοιχείο στον Πόντο». Στον παρακάτω σύνδεσμο θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, ώστε να συμμετάσχετε στην ομιλία, μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Google Meet και θα λάβετε τον σύνδεσμο συμμετοχής μέσω e-mail. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Σύνδεσμος ηλεκτρονικής φόρμας: http://bit.ly/pontosarxaiotitaspfsth