Για την ποντιακή διάλεκτο και την διδασκαλία της θα μιλήσει η φιλόλογος και εκπαιδεύτρια της ποντιακής διαλέκτου Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου, σε πλαίσιο των διαδικτυακών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφει ο υπεύθυνος επικοινωνίας Αργύρης Κετσετσής, «με χαρά σας ανακοινώνουμε την συνέχιση του κύκλου διαδικτυακών εισηγήσεων - σεμιναρίων 2020 - 21 με τίτλο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ: Ιστορία – Λαογραφία – Παράδοση – Τέχνη - Πολιτισμός.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην επόμενη εισήγησή μας. Πληροφορίες παρατίθενται παρακάτω: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2020 – 21. 5η διαδικτυακή εισήγηση:  Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, 18:00 - 19:00. Τίτλος εισήγησης: "Η ποντιακή διάλεκτος και η διδασκαλία της στον 21ο αιώνα: Προκλήσεις και προοπτικές". Προσκεκλημένη εισηγήτρια: Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου. Φιλόλογος, εκπαιδεύτρια ποντιακής διαλέκτου, M.ed. Διδακτική της Γλώσσας και της Λογοτεχνίας.

ARGONAFTES.KILKIS.KONSTANTINIDOY.ARXONTOYLA.28.2.2021

Η εισήγηση θα πραγματοποιηθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας zoom, όπου μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη για την πρόσβασή σας στο zoom meeting: Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://forms.gle/w2QTmJQV3hYWcojJ9, όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, όνομα στο zoom και e-mail), προκειμένου να σας αποδοθούν οι απαραίτητοι κωδικοί παρακολούθησης για να συμμετέχετε στην τηλε-εισήγηση».