Με εισήγηση της Αικατερίνης Κανδυλίδου, και με θέμα σχετικό με το Ποντιακό θέατρο στη Γεωργία, συνεχίζεται το «Λαϊκό Πανεπιστήμιο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, ώρα έναρξης 7 μ.μ. θα γίνει η τρίτη διάλεξη της 4ης θεματικής ενότητας («ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»), στο πλαίσιο των διαλέξεων - μαθημάτων του «Λαϊκού Πανεπιστημίου», με θέμα: «Το Ποντιακό θέατρο στη Γεωργία κατά την περίοδο 1922 - 1937» και ομιλήτρια την Κυρία Κανδυλίδου Αικατερίνη υποψήφια Δρα στο Τμήμα Βαλκανικών και Σλαβικών Σπουδών του Πανεπιμίου Μακεδονίας, απόφοιτο του Τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης, απόφοιτο του Τμήματος Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτή τη θεματική ενότητα, θα πρέπει να το γνωστοποιήσουν στη γραμματεία της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), αποστέλλοντας απαραιτήτως και τα στοιχεία τους: oνοματεπώνυμο / ιδιότητα / ταχ. διεύθυνση / e-mail / τηλέφωνο. Σε όσους θα έχουν δηλώσει συμμετοχή, θα αποστέλλεται e-mail, την ημέρα που θα πραγματοποιείται η διάλεξη, με το οποίο θα ενημερώνονται για τον τρόπο διαδικτυακής παρακολούθησης (αδαπάνως).

Σημείωση: Τη δήλωση συμμετοχής, κατά τα παραπάνω, δεν χρειάζεται να αποστείλουν όσοι έχουν ήδη κάνει δήλωση ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν όλες τις θεματικές ενότητες».

Την εκδήλωση με τον Αικατερίνη Κανδυλίδου, μπορείτε να την παρακολουθήσετε «κάνοντας κλικ» στον παρακάτω σύνδεσμο (link)

https://youtu.be/Na2HdXEzTTk