Έφυγε σε ηλικία μόλις 53 χρόνων, ο Γιώργος Προκοπίδης, αντιδήμαρχος Λαγκαδά, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία, αλλά και τους ανθρώπους στον πολιτιστικό και αθλητικό χώρο, με τους οποίους συνεργαζόταν.

Ο Γιώργος Προκοπίδης, νοσηλευόταν στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», όπου έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στο τελευταίο του μήνυμα στις 18 Νοεμβρίου 2020 στο fb έγραψε: «Αγαπημένοι μου φίλοι ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας, αλλά αυτές τις στιγμές χρειάζομαι ηρεμία και ξεκούραση!!! Να προσέχετε τους εαυτούς σας!!! Γιώργος».

Ο δήμαρχος Λαγκαδά

Ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του και στην παράταξη με την οποία εξελέγη και δήλωσε:

ΣΕ ΠΕΝΘΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Έφυγες νωρίς Γιώργο, έφυγες άδικα. Πάλευες τρεις μήνες στο Νοσοκομείο αλλά ο Θεός σε ήθελε κοντά του. Μου στέρησε ένα καλό φίλο και ένα άριστο συνεργάτη.

Η προσφορά σου στο Δήμο Λαγκαδά αναγνωρίστηκε από όλους. Ήσουν ένας ακούραστος και αποτελεσματικός εργάτης. Τι να θυμηθούμε πρώτα...ήσουν πάντα στην πρώτη γραμμή ακούραστος, δημιουργικός, χρήσιμος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πάθος σου για την λειτουργία του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ στο Λοφίσκο. ΔΙΚΟ ΣΟΥ δημιούργημα. Δεν θα ξεχάσω πολλά φίλε Γιώργο, τις ατελείωτες συζητήσεις μας για θέματα του Δήμου που τόσο πιστά υπηρέτησες.

Δεν θα ξεχάσω την φιλία μας. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ φίλε Γιώργο, είμαι σίγουρος ότι και εκεί που πας το ίδιο χρήσιμος θα είσαι.

Καλό κουράγιο στην οικογένεια σου που τόσο αγαπούσες και φρόντιζες.

Η ΚΕΔΕ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας εκφράζουν τη λύπη τους για τον θάνατο του Γιώργου Προκοπίδη, Αντιδημάρχου του Δήμου Λαγκαδά, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο Γιώργος Προκοπίδης, που έφυγε σε ηλικία 53 ετών, υπηρέτησε με εργατικότητα, πάθος και δημιουργικότητα τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικά τον Δήμο Λαγκαδά.

Η διοίκηση της ΚΕΔΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά.

Δήμος Χαλκηδόντας

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου για τον θάνατο του Αντιδημάρχου του Δήμου Λαγκαδά, Γιώργου Προκοπίδη

«Με βαθιά θλίψη ενημερώθηκα για την απώλεια του Αντιδημάρχου Λαγκαδά, Γιώργου Προκοπίδη ο οποίος έχασε τη μάχη που έδινε επί περίπου τρεις μήνες με τον κορωνοϊό.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θρηνεί για τον χαμό ενός άξιου αυτοδιοικητικού, ο οποίος αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στη διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά.

Υπήρξε ένας άνθρωπος που τίμησε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πρόσφερε δημιουργικά στην κοινωνία με το έργο του.

Η απουσία του από τα κοινά θα στοιχίσει σε όλους μας.

Στο καλό, Γιώργο».