Ο «Ιανός», ο κυκλώνας που ήρθε από την Ιταλία στην Ελλάδα, χτύπησε και τον Άγιο Κωνσταντίνος στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των γραφείων όπου στεγαζόταν ο σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δ. Ψαθάς» και να τον ξεσπιτώσει.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δ. Ψαθάς», που αναρτήθηκε στην ενημερωτική του σελίδα στο fb, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, «σήμερα δεν ξημέρωσε μια καλή ημέρα για το Σύλλογο μας.

AITOLOAKARNANIA.DHMHTRHS.PSATHAS.PLYMHRES.18.9.20204

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Δυτική Ελλάδα και την πόλη μας, μας έκαναν πρόσφυγες. Το πρώην Δημοτικό κατάστημα Αγίου Κωνσταντίνου που είναι η έδρα μας πλημμύρισε.

AITOLOAKARNANIA.DHMHTRHS.PSATHAS.PLYMHRES.18.9.20202

Ομως από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας κ. Γεώργιος Σταύρου και ο Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Αιτωλοακαρνανίας. Ο αδελφός Σύλλογος, μας παραχώρησε χώρο προκειμένου μεταφερθούν τα υλικά του Συλλόγου μας. Η έμπρακτη αυτή στήριξη μας συγκινεί και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!!!».