Για τρίτη συνεχή χρονιά αναμένεται να λειτουργήσει τμήμα εκμάθησης ποντιακής λύρας με τον Γιώργο Αμπερίδη, πτυχιούχο μουσικών σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από την οργανωτική Επιτροπή του Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων και του σωματείου Παναγία Σουμελά στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Οργανωτική Επιτροπή του Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων, ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Παναγία Σουμελά Θεσσαλονίκης με χαρά ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων εκμάθησης ποντιακής λύρας για 3η συνεχόμενη χρονιά όπου τα μαθήματα θα παρέχονται δωρεάν.

Νέοι και νέες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα ποντιακής λύρας συστηματικά και μεθοδικά. Με κέντρο ενδιαφέροντος την ποντιακή λύρα θα ειδικευτούν στην πρακτική εξάσκηση αυτής αλλά και στην ανάγνωση παρτιτούρας.

Τα τμήματα είναι ομαδικά (3 - 4 ατόμων).

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου!

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας!

Με τις απαραίτητες αποστάσεις!

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

Επικοινωνήστε για οποιαδήποτε πληροφορία, στο τηλέφωνο 2310271812 και 6979524707 και στη διεύθυνση Μητροπόλεως 15.

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

#mathimatalyras #panagiasoumela #thessaloniki