Το θέμα της στέγης της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Κέρκυρας απασχόλησε τη συζήτηση που είχαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του διοικητικού συμβουλίου με την δήμαρχο της Κερκυραίων Μερόπη Υδραίου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Κέρκυρας, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν η πρόεδρος Στέλλα Σοϊλεμετζίδου και η γραμματέας Νόπη Κοτίδου, αναφέρεται:

«Θερμή υποδοχή επεφύλαξε η δήμαρχος Κερκυραίων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Κέρκυρας και στον χοροδιδάσκαλό της Γιώργο Ιακωβίδη.

Στα πλαίσια φιλικής συζήτησης έγινε γνωριμία με την Λέσχη, με τους σκοπούς και το έργο της.Στο προκαθορισμένο ραντεβού, πρωτεύον θέμα υπήρξε το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λέσχη για τη στέγασή της.

Φυσικά, δεν μπορούσε να λείπει και η ενημέρωση της δημάρχου για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις-δράσεις αλλά και αυτών που αναβλήθηκαν ή ακυρώθηκαν λόγω του Covid 19.

Η κα Υδραίου έδειξε το ενδιαφέρον της στις προτάσεις της Λέσχης και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Κερκυραίων θα σταθεί δίπλα της. Χαριτολογώντας μάλιστα έκανε την δική της πρόταση για να δημιουργηθεί "Το σπίτι των Ποντίων"!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Κέρκυρας ευχαριστεί την δήμαρχο για την φιλοξενία και περιμένει την ευόδωση των προτάσεων».