Για την εκλογή της Ανθούλας Παλασίδου, στη θέση της προέδρου του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, συγχαίρει με ανακοίνωσή το ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης Cardinal Bessario, καθώς και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, μιας και η νέα πρόεδρος του μεγαλύτερου και ιστορικότερου ποντιακού φοιτητικού συλλόγου, γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, από γονείς Έλληνες μετανάστες.

Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

Ο Σύλλογος Ποντίων Νυρεμβέργης Cardinal Bessario, συγχαίρει την Ανθούλα Παλασίδου για την εκλογή της στη θέση της προέδρου του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, καθώς και ολα τα μέλη του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου.

Η Νυρεμβεργιώτισσα Ανθούλα Παλασίδου, φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ, υπηρετεί πλέον από τη θέση του κατά το νόμο εκπροσώπου, τον ΣΠΦΣΘ, ίσως το σημαντικότερο Σωματείο του Ποντιακού ελληνισμού, με ήθος και ένθερμη αφοσίωση.

Ο χαρακτήρας, η οικογενειακή της αγωγή, οι επικοινωνιακές της δεξιότητες και η ανιδιοτελής αγάπη της στα του Πόντου, την καθιστούν άξια στο ιστορικό της ρόλο.

Παράλληλα δε, συγχαίρουμε τον απερχόμενο πρόεδρο του ΣΠΦΣΘ Αβραμίδη Γιώργο, για τον άοκνο, παραγωγικό και ευσυνείδητο συντονισμό του προηγούμενου Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι νεαροί ακαδημαϊκοι πολίτες του ΣΠΦΣΘ, έχουν τις γονεϊκές μας ευχές και κάθε δυνατή στήριξη.

Είθε να είναι μονιασμένοι και να κατακτούν γνώσεις υπηρετώντας τα ιδεώδη του ανθρωπισμού και της Δημοκρατίας.

e.V Cardinal Bessario