Γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα του νομού Κοζάνης, με καταγωγή των παππούδων της από τη Ματσούκα της Τραπεζούντας του Πόντου, σπουδάζει ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και από σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020, είναι η πρόεδρος του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης.

Στις εκλογές που διεξήχθησαν στο Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης στις 25 Ιουνίου του 2020 από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, αναδείχτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιό του με την εξής σύνθεση:

FITITES.PONTIOI.D.S.25.6.20202

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά τη συγκρότησή του σε σώμα (Φωτογραφία. Φόρης Πεταλίδης. ΕύΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ)

Πρόεδρος: Παλασίδου Ανθούλα.

Αντιπρόεδρος: Τσιρώνης Νικόλαος.

Γενική Γραμματέας: Σαρηγιαννίδου Άννα.

Ειδικός Γραμματέας: Δημητριάδης Μάριος.

Ταμίας: Κωνσταντινίδης Γεώργιος.

Μέλος: Καρυπίδης Σταύρος.

Μέλος: Τσιγαρίδα Αφροδίτη.

FITITES.PONTIOI.D.S.ABRAMIDIS.25.6.2020201

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, με τον Γιώργο Αβραμίδη, τέως πρόεδρο του Συλλόγου (Φωτογραφία. Φόρης Πεταλίδης. ΕύΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ)

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή, εξελέγησαν.

Γεώργιος Αβραμίδης.

Δημήτριος Αρβανίτης.

Μαρία Δεμερτζίδου. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Ποντίων Νυρεμβέργης για τα συγχαρητήρια που απέστειλε για την εκλογή της της Ανθούλας Παλασίδου, ως προέδρου του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης στο ακόλουθο Link

https://efxinospontos.gr/eidiseis/6488-o-syllogos-pontion-nyremvergis-sygxairei-tin-anthoyla-palasidou