Γλέντι πραγματοποίησε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, ο σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» στο οποίο συμμετείχαν μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, «με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, το ετήσιο- επετειακό Παρακάθ' του Συλλόγου μας, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας.

EDESSA.XOROS.2.11.20191

Ευχαριστούμε από καρδίας τον Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού της Έδεσσας, Δημόκριτο Κωνσταντάκο, για την άμεση ανταπόκριση, κατόπιν αιτήματος μας, παραχώρησης της Λέσχης. Ο Υποστράτηγος, Δημόκριτος Κωνσταντάκος, από την πρώτη επίσκεψη, γνωριμίας του Δ.Σ. αγκάλιασε τον Σύλλογο μας και προθυμοποιήθηκε υπέρ του δέοντος να στηρίξει τις δράσεις και εκδηλώσεις των 50 χρόνων ζωής του Συλλόγου.

EDESSA.XOROS.2.11.20192

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή, τα στελέχη και το προσωπικό της Λέσχης για την άψογη οργάνωση και συνεργασία.

EDESSA.XOROS.2.11.20194

Ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Δημήτρης Γιάννου για ακόμη μια φορά μας στήριξε με την παρουσία του, μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Σαμλίδη.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα είχαμε τα νέα παιδιά, Σωκράτη Μουρατίδη στη λύρα και στο τραγούδι, τον Μιχάλη Τσανασίδη στο αγγείο και τον Βαγγέλη Καραγγιανίδη, λύρα, την Κική Μωυσιάδου και τον Θάνο Παπαντονόπουλο στο νατούλι.

Ευχαριστούμε τις κυρίες του Συλλόγου οι οποίες με μεγάλη προθυμία βοήθησαν στην παρασκευή παραδοσιακών εδεσμάτων.

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη, φίλους του Συλλόγου, καθώς και μέλη άλλων Ποντιακών Συλλόγων, για την παρουσία τους».