Η παράσταση του θεατρικού τμήματος της Ένωσης Ποντίων Πιερίας «Τη Τρίχας το γεφύρ’», σε σκηνοθεσία του Χάρη Αμανατίδη, η οποία είναι αφιερωμένη στην 100η επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και είναι ενταγμένη στο πλαίσιο του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου, θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, και ώρα 21.30 στο αρχαίο θέατρο του ΔΙΟΝ, σε σκηνοθεσία Χάρη Αμανατίδη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, «μήνες τώρα μία ομάδα ανθρώπων, μέλη του συλλόγου με πολύ αγάπη και μεράκι, και υπό την καθοδήγηση του Σκηνοθέτη Χάρη Αμανατίδη, κοπιάζουν να φέρουν εις πέρας την ολοκλήρωση του μοναδικού Ιστορικού Θεατρικού έργου "Τη Τρίχας το γεφύρ'." Μία μεγάλη θεατρική παραγωγή όπου συμμετέχουν ηθοποιοί, χορευτές, και χοροδοί της Ένωσης Ποντίων Πιερίας.

Ήρθε ο καιρός να επιβραβεύσουμε όλοι την τεράστια προσπάθεια τους! Ας δείξουμε έμπρακτα ότι την εκτιμούμε δίνοντας το δυναμικό μας ΠΑΡΩΝ την Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 21:30 στο αρχαίο θέατρο του ΔΙΟΝ. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην 100η επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Γενική είσοδος 8 ευρώ. Παιδιά έως 12 ετών είσοδος δωρεάν. Εισιτήρια προπωλούνται στα Βιβλιοπωλεία: "Νέστωρ" και "1900". Λεωφορεία θα είναι διαθέσιμα για την μεταφορά του κοινού στον αρχαιολογικό χώρο του ΔΙΟΝ με τιμή εισητηρίου 3 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στην κ. Μαίρη Αραβίδου στο τηλέφωνο 698 408 0160. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας», καταλήγει η ανακοίνωση.