Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει ένα από τα επιλεγμένα επιμορφωτικά κέντρα εκμάθησης ποντιακής διαλέκτου, το οποίο την περυσινή χρονιά λειτούργησε με απόλυτη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, θα συγκροτηθεί τμήμα ποντιακής διαλέκτου στο πλαίσιο της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ποντίων Εκπαιδευτικών, ως συνέχεια της επιτυχίας του προγράμματος κατά το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος.

Εθελοντές πιστοποιημένοι εκπαιδευτές θα παρέχουν τα μαθήματα της ποντιακής διαλέκτου δωρεάν στα επιλεγμένα επιμορφωτικά κέντρα στις περιοχές της Βόρειας Ελλάδος. Η διάρκεια του κύκλου μαθημάτων είναι 100 ώρες, οι οποίες θα επιβεβαιώνονται βάσει παρουσιολογίου, ώστε να δοθεί στο πέρας τους η βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα μαθήματα στον Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα από τις 19:00 έως τις 21:00 το βράδυ, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συλλόγου, στην οδό Πετροπουλακιδών 3 (Αγίου Δημητρίου με Ιασωνίδου) και το πρώτο μάθημα ορίστηκε για τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018.

Στον παρακάτω σύνδεσμο βρίσκεται η φόρμα συμμετοχής, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSebaJ0TIHAL4Le7w…/viewform…