Την πρώτη εκδήλωση της χρονιάς του 2018, πραγματοποίησε ο σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτρης Ψαθάς», και μετά την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας έγινε και η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου.

Το παρών έδωσαν δεκάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου στην κοπή της βασιλόπιτας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, πως η απήχηση που έχει ο σύλλογος στην περιοχή είναι σημαντικός.

AITOLOAKARNANAIA.DIMITRIS.PSATHAS.21.1.BASILOPITA.SINELEFSI.1

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτρης Ψαθάς», αναφέρει πως το παρών έδωσαν «τα μέλη μας, αγαπητοί φίλοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι, όπως ο πρόεδρος της Δ.Ε Αγίου Κωνσταντίνου κ. ΓΑΜΒΡΟΥΛΗΣ Θεμιστοκλής, ο πρόεδρος του ΙΩΝΙΚΟΥ '80 κ. ΠΑΓΚΑΛΙΔΗΣ Κωνσταντίνος, καθώς και εκπρόσωποι του συλλόγου Μικρασιατών προσφύγων ο κ. ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ Νικόλαος και η κ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ Κυριακή.

AITOLOAKARNANAIA.DIMITRIS.PSATHAS.SINELEFSI.21.1.2018.2

Είναι μόνο η αρχή για το έτος 2018, έτος ορόσημο για τον σύλλογο μας, συμπληρώνοντας 40 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης (1978 - 2018). Ευχαριστούμε από καρδιάς», καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.