Σε μια μουσική βραδιά γεμάτη ήχους και χρώματα του αλησμόνητου Πόντου, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, ο σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ», με τον γενικό τίτλο «Σκαλώστεν το Χορόν».

Το ραντεβού είναι για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 στις 20.30 το βράδυ, στην αίθουσα του συλλόγου (Μεγ. Αλεξάνδρου 169, Αγία Βαρβάρα).

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συμμετέχουν τα χορευτικά του συλλόγου και οι μουσικοί, Σταύρος Σαββίδης στο τραγούδι, Γιώργος Κυριακίδης στη λύρα, Παντελής Νικολαΐδης στη φλογέρα και στο αγγείο, Κώστας Φουλίδης στα πλήκτρα, Σάββας Ηλιάδης στο νταούλι, Γιάννης Κεμεντζετζίδης στα κρουστά και Dj ο Θωμάς.

Για τους συμμετέχοντες στη μουσική βραδιά, θα υπάρχουν μεζέδες, ποτά, κρασί και αναψυκτικά, στο πάγκο του συλλόγου, απ’ όπου μπορούν να τα προμηθευτούν.

Με ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ» την οποία υπογράφουν, η πρόεδρος Σοφία Σαββίδου και ο γραμματέας Σωτήρης Τσουμάνης, αναφέρει πως «επειδή ο χώρος του συλλόγου έχει περιορισμένες θέσεις, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας»